Atracții

Structuri de joc cu apă


Calea de apă încrucișată


Tunuri de apă


Vârtej floral de apă


SprayAction


Stropitoare apă


Vârtejuri de apă


Spray Parks


Avantajele atracțiilor noastre de apă:

Multe atracții sunt retrofitabile fără a modifica piscina

O mare varietate de echipamente pentru jocuri de apă, cu funcții interactive și personalizare

O mulțime de opțiuni tematice.

Oferim planificare, instalare, producție și întreținere.

Divertisment pentru întreaga familie

Atracțiile noastre de apă au două avantaje importante: interactivitatea și transformabilitatea. Multe dintre atracțiile noastre pot fi instalate cu o manetă de mână, un buton, o alimentare externă sau fără o alimentare externă. Dacă nu găsiți ceea ce căutați, putem proiecta noi atracții sau reproiecta cele deja existente în funcție de dorințele dvs.


1. Atracții pentru apă

Atracțiile noastre de apă au fost concepute cu interactivitate în minte. Echipamentul nostru pentru jocuri de apă oferă un mod activ de a se distra pentru copii și face piscinele pentru copii mai spectaculoase. Deoarece sunt proiectate și create personalizate, acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi cu o temă sau cu imaginea unității tale. În mod individual și în parcurile de pulverizare tematice (de exemplu, cu teme de pădure sau Africa), acestea sunt adaosuri la un parc acvatic pentru familie. Pe lângă propria colecție, vă recomandăm atracții de la Polin Waterparks


2. Parcuri de pulverizare

Parcurile de pulverizare sunt compuse din basculante și basculante, ape de apă, baldachine solare, aqua-tuneluri și alte atracții. Acestea oferă o modalitate sigură de a juca în apă pentru întreaga familie, iar cei cărora nu le place sau nu pot înota se pot bucura și de ei, deoarece nu sunt instalați în bazine. Datorită soluțiilor noastre electronice, parcurile de pulverizare pot fi controlate de calculator sau de oaspeți.

Dacă doriți să aflați mai multe despre designul și serviciile noastre de teme, vizitați pagina următoare.


3. Structuri de joc cu apă

Structurile Play Water sunt gigantice și spectaculoase „castele de apă” care pot fi tematice și au mai multe etaje. Cele mai mari ocupă un bazin de sute de metri pătrați și constau în până la 150 de jocuri. Castele cu apă pot fi instalate în interiorul și în afara piscinei.