Tobogane cu apă

2. Diapozitive umede

Diapozitivele ude uscate permit invitaților să alunece chiar înainte sau după sezonul înalt și să experimenteze alunecarea într-un mod complet diferit. Acest tip de tobogan poate fi utilizat în timp ce este îmbrăcat complet și nu se termină într-o piscină, ci pe o șină de oțel, deci este o alternativă excelentă pentru persoanele care nu pot înota sau simți timid că sunt în costum de înot.

3. Diapozitive uscate

Unele dintre diapozitivele noastre pot fi folosite chiar și fără apă. Le recomandăm, de exemplu, în birouri sau locuri de joacă. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați și după ce aflați mai multe despre locație, suntem bucuroși să vă ajutăm cu mai multe informații.

Tehnologie specială

Fiind reprezentantul regional exclusiv al unuia dintre cei mai importanți producători de tobogane de apă, Polgun Waterparks oferim numeroase tobogane moderne și spectaculoase pentru clienții noștri. Datorită tehnologiei de producție RTM – pe care Polgun a aplicat-o mai întâi în producția europeană de alunecare de apă – avem diapozitive puternice, netede, ușor de curățat și strălucitoare.

În colecția noastră, puteți găsi o mulțime de lamele de apă diferite, care pot fi, de asemenea, personalizate în funcție de nevoile dvs. De exemplu, pe baza atribuțiilor sale, o lamă poate avea tipare personalizate, părți transparente sau translucide și benzi sau cercuri colorate NLE care lasă lumină frumoasă în tub. Multe diapozitive pot ieși într-un bazin sau un „run-out”, care este o soluție rentabilă care nu necesită construcția unui bazin…

Întreținerea și repararea toboganelor de apă

După terminarea proiectului, suntem încă gata să vă ajutăm și chiar acceptăm sarcini de întreținere și recondiționare pentru toboganele de apă produse de alte companii. Echipa noastră de profesioniști acordă atenție structurii și echipamentelor electronice și esteticii toboganului. Pe parcursul activității noastre, ne concentrăm nu numai pe restabilirea stării inițiale a toboganului, ci recomandăm modalități de modernizare a atracției, astfel încât să-i poată servi pe oaspeții dvs. pentru mulți ani viitori.

Pentru atracțiile achiziționate de la noi, vă recomandăm serviciul nostru de întreținere nu numai pentru a îmbunătăți speranța de viață a toboganului, ci și pentru a ne prelungi perioada de garanție.

Ne ocupăm de inspecția de siguranță a toboganelor de apă implementate de compania noastră. După instalarea diapozitivelor, reprezentanții TÜV vor verifica, de asemenea, atracțiile și le vor garanta siguranța cu certificatul.