Proiectare și Theming

Proiectare și Theming

Ne folosim experiența în fabricarea și implementarea atracțiilor pentru a crea un design fezabil
De la Aqua Slide la tema spațiilor interioare și exterioare sau părți ale unei clădiri suntem gata să vă transformăm ideile în realitate
Decorațiunile noastre tematice sunt realizate la comandă și imită fidel modelele naturale.
Designul și atmosfera unui parc acvatic, parc tematic sau interior sunt ca coperta unei cărți. Ne place să creăm spații și atracții care nu numai că le servesc funcția, dar îi duc și pe oaspeții dvs. într-o altă lume.

Pentru echipa noastră de design cu experiență, un spațiu liber este ca o pânză goală și sunt pregătiți să creeze modele, vizualizări și planuri pentru atracții, adaptate ideilor dvs., bugetului dvs. și caracteristicilor zonei selectate, adaptate la o temă (pentru exemplu pirații, paradisul tropical sau lumea subacvatică).

De asemenea, acordăm atenție fezabilității atunci când proiectăm. Avem peste 180 de proiecte în peste 30 de țări, așa că avem experiență reală într-un proiect de construcție, astfel vă oferim soluții de lucru și sfaturi utile.

Atunci când lucrează la tematici, sculptorii și meșterii noștri talentați creează personalitatea atracțiilor și decorațiunilor din rășina de poliester armat cu fibră de sticlă, care imită fidel modele naturale precum lemnul, roca sau marmura.