PISCINE DIN OȚEL

Piscine cu pereți de oţel


Piscine cu pereți de oţel galvanizat şi vopsit, cu folie din PVC de 0,3/0,4 mm. Se pot instala suprateran, dar şi îngropate în pământ. Pompa de recirculare a apei şi scara trebuie cumpărate separat. Se instalează după pregătirea corespunzătoare a solului, pe teren neted şi solid şi pe un strat de nisip, nefiind nevoie de betonarea solului.

Este necesar un suport pentru elementele de susţinere (pavaj 50×50 cm ). Înălțimea pereteluui lateral este de 132 cm, în cazul piscinelor cu imitație de lemn și piatră au o lățime de 15 cm şinele de rigidizare laterale au o lăţime de 12cm. Schimbarea apei nu este necesară, apa se menţine curată prin filtrare şi cu produsele speciale de tratare a apei.

Iarna apa se păstrează în piscină şi se acoperă cu prelată de siguranţă.


Piscine cu pereți de oţel galvanizat vopsit ,ovala , cu sprijin lateral, cu folie din PVC. Pordusul se poate instala suprateran, dar şi îngropate în pământ. Se pot instala pe suprafaţă orizontală, compactată, fără radier de beton.Montarea este extrem de simpla.

Sistemul de recircularea şi scara de acces se vor procura separat Schimbarea apei nu este necesară, apa se menţine curată prin filtrare şi cu produsele speciale de tratare a apei . Iarna apa se păstrează în piscină şi se acoperă cu prelată de siguranţă. – dimensiunile piscinei 7.3*3,75*1,32 m, – cu pereți de oţel galvanizat si vopsit

Setul contine:

– folie din PVC de culoare albastra de 0,3 mm

– skimmer – duza de refulare

– ornamentul superiorare o lățime de 15 cm

– şinele de rigidizare laterale au o lăţime de 12cm

– sistem de recilculare aprox. 28m³

– piscina ovală este stabilizată cu elementele de rigidare laterale

– la instalarea piscinei trebuie luat în calcul şi spaţiul care este necesar pentru suporturi.

– se poate instala suprateran, dar şi îngropate în pământ

– se pot instala pe suprafaţă orizontală, compactată, fără radier de beton

– este necesar un suport pentru elementele de susţinere (pavaj 50×50 cm )

– se poate ierna

– greutatea produsului 243 kg

Continut: sine de rigidizare,placa ornamentala,folia interioara din PVC,peretele din otel galvanizat de culoare alba,skimmer si duza de refulare.

Produs in Europa!